Bir Şarkısın Sen 36. Bölüm Fragman İzle 30 Ocak 2010

"Bir Şarkısın Sen"in heyecanla beklenen yeni bölümü, muhteşem konuklarıyla Cumartesi gecesine damgasını vuruyor. Satış rekorları kıran albümleriyle herkesin sevgilisi İsmail YK birbirinden ilginç sürprizlerle ekranlara geliyor.
İsmail YK sadece en sevilen şarkılarını söylemekle kalmıyor, çok ilginç bir yeteneğini daha ortaya koyuyor. Kanundan piyanoya, bağlamadan kemana sahnede çalınmadık enstrüman bırakmıyor. Ayrıca güçlü sesiyle Linet, Rumeli türkülerine kattığı muhteşem yorumla Arif Şentürk ve genç yaşına rağmen kısa sürede herkesin gönlünde taht kuran Atiye, minik yıldızlarımızla birbirinden güzel düetler yapıyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da "Bir Şarkısın Sen"in çocukları birbirinden güzel şarkı ve türkülerle izleyenlere, neşeden hüzne her anı dopdolu sımsıcak anlar yaşatıyor.
ATV'nin sevilen dizisi "Kapalıçarşı" ile gündeme taşınan "Üflediler Söndüm", Dilşah Gücüm'ün sesi ve Salih Gündoğdu'nun bağlamasıyla dinleyenleri büyülerken, Fındıkkurdu Berna'nın, "Nurhan Geldi Sahneye" isimli kantosu ile yer yerinden oynuyor. "Bir Şarkısın Sen" çocuklarından tüm Türkiye'ye muhteşem bir mesaj. Mucize sesli çocuklar "Kardeşlik Türküsü" ile dayanışmanın önemine bir kez daha dikkat çekiyor.
Rumeli türkülerini sevenlere müjde! Arif Şentürk, Berna, Berkan ve Aleyna, Derya, Drama'nın "İçinde Yaparlar Pazar", "Çıksam O Rumeli'nin Düzüne" ile çok eğlenceli bir potpuri sunarken, Mehmet Daş ve Dilşah Sultan, "Aklım Hep Sende İle" parçasında yaptıkları düetle stüdyoda duygusal rüzgarlar estiriyor. Programda ayrıca; "Van Berivan, Kal, Sibelum, Keklik, Sustum, Sen Hep Beni Mazideki Halimle Tanırsın, I'm Outto Love, Anadan Ayrı Babadan Ayrı, Ağasar'ın Balını, Kızlar, Çok Üzgünsün Arkadaş, Görsünler Beni" gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü minik yıldızlarımız tarafından muhteşem bir biçimde yorumlanıyor.



Bu yazıya 0 adet yorum yapılmış. Düşüncelerini belirtmek istiyorsan durma yorumunu paylaş!

0 yorum:

Yorum Gönder