Galatasaray Antaltyaspor Maçını Canlı İzle





Turkcell Super lig 33 hafta maçında Galatasaray ile Antalyaspor 8 mayıs 2010 cumartesi günü karşılaşıyorlar.Ali Samiyen stadında oynanacak maç saat 20.00 da başlıyor.Galatasaray-Antalyaspor maçını Tolga Özkalfa yönetecek.

Galatasaray Cumartesi günü karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetimendeki antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik bir çalışma yapıldığı belirtilirken, hafif sakatlıkları bulunan Joao Silva ve Aykut Erçetin’in antrenmanın tamamında takım ile birlikte çalıştığı açıklandı. Hakan Balta’nın antrenmanda sağ kasığında hissettiği sertlik nedeniyle tedavi altına alındığı bildirildi.

Yapılan çalışma ile ilgili sarı – kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ”Mustafa Sarp belindeki, Serkan Kurtuluş ise sağ uyluk arka adalesindeki ağrılar nedeniyle tedavi edildikten sonra dinlendirildi. Tedavilerinin ardından Milan Baros, Ayhan Akman ve Elano Blumer fizyoterapistler yönetiminde salonda, takımdan ayrı olarak çalıştı. Harry Kewell koruma amaçlı bir program dâhilinde salonda çalıştı.” denildi.

Galatasaray, Antalyaspor maçının çalışmalarına yarın yapacağı basına kapalı antrenman ile devam edecek


Maçı kesintisiz donmadan bu link üzerinden izleyebilirsiniz.

Bu yazıya 0 adet yorum yapılmış. Düşüncelerini belirtmek istiyorsan durma yorumunu paylaş!

0 yorum:

Yorum Gönder